tirsdag 3. februar 2009

nothin' new?

Egentlig veldig lite som skjer for tiden .. akkurat som tiden staar litt stille. i helgen var vi en tur til byen, og soondag var det super bowl party hos grandma. En av den viktigste dagen i Amerika, hvor det beste fotball laget blir kaaret. LItt som norge sin cupfinale, bare veldig mye stoorre. Var veldig gooy, og Steelers(som vi heia paa) vant!

.. by the way, hvis noen har lyst aa vaere en engel aa sende meg litt norsk mat hadde jeg blitt super duper glad! Savner spesielt grovt brood (kremt, bake brood 1-2-3 pose) og prim! hihi ..

I dag er det bare 2 uker igjen til hawaii, og skal bli saa utrolig deilig aa komme seg litt ut av Cameron naa, og best av alt se Marie igjen! iiik :D:D
Haaper alt er bra hjemme. imissu
XOXO

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg.Synd at du er lei av USA mat.Men eg trur ikkje det er lurt å få tilsendt norsk mat.Din familie kan ta det ille opp.Dessutan er brød steinhardt ved mottakelsen.God tur til Havai.

Anonym sa...

Om 4 mnd. er det grovt brød og ost hver dag, du kommer til å savne pannekakene og "cooookkkissssene" noe enormt....;)Her går tiden med til snø måking og ski, helt fantastiske forhold nå. Den dagen du drar til Hawaii, drar vi til Skeidkampen, kontraster ja.. God helg vennen!
Klem fra mamma

Anonym sa...

Jenta mii. kos deg massemasse på Hawaii. Hils Marie fra meg også :) Savner deg og misunner deg <3 :D